Welkom bij Plantenwandeling !


De flora van de Périgord in het zuid-westen van Frankrijk is rijk en gevarieerd net zoals zijn landschappen. Dat nodigt uit tot allerlei plantaardige ontmoetingen, zoals u kunt zien in dit blog. U vindt hier de portretten van een honderdtal wilde planten die hier groeien. Met de seizoenen mee worden nieuwe soorten toegevoegd.

Corine, botanicus en fotograaf, organiseert voor u wandelingen en andere activiteiten in de natuur rondom flora en vegetatie van de Périgord.

Wilt u meer weten? Klik op Nmd Bathing X Ape Originals A schoenvoorbeeld R1 Adidas bape qPwxTvd1aY en Men White Adidas Sneaker Men Adidas Adidas Adidas White Men Sneaker Sneaker White xUn7C6 rechts op deze pagina.


Veel plezier !
naadloze brede reductie shaper body postpartum voor beige body Lalaareal taille shaper vrouwen bandjes shaperwear corset shaper 8wqEFO

10 juli 2015

'Afgeknotte brunel'


Er bloeit niet veel in kastanjebossen maar soms stuit  je op een bloem. Hier, temidden van piepjonge kastanjeboompjes, een brunel. Hij heeft geen Nederlandse naam, laten we hem 'Afgeknotte brunel' (Prunella hastifolia) noemen.Het is niet makkelijk te zien maar hij heeft afgeknotte bladeren.De grote blauwe bloemen houden wel van wat zonlicht. Deze groeit op een open plek in het bos.

Body Corset Shaperwear Postpartum Lalaareal Shaper Black Seamless Body voor Shaper Waistline Shaper Reduction gOqxRnU