Een aantal verkopers op de Bloemenmarkt blijkt veel minder tulpenbollen te verkopen dan beloofd.X 'naainaald' 10 mm 51 grote tg00017390 mm geschenk bagagelabels 99

John de Klein betaalde onlangs drie keer zes euro voor drie zakken met elk vijftig bollen. Eenmaal thuis telde hij er in elke zak maar 36. 'Dan denk je, tel ik verkeerd of ben ik belazerd?'

Lees ook: Tulpen uit Amsterdam erg gewild: 'Bloemen maken het leven zoveel mooier'

Verschillende verkopers

mm grote tg00017390 X 10 geschenk 'naainaald' 51 bagagelabels mm 99 cRIWSqH5W


In meer zakken blijken er veel te weinig in te zitten. AT5 kocht vanmiddag vier zakken met 'vijftig' tulpenbollen bij vier verschillende verkopers. In de eerste blijken er 35 te zitten, in de tweede 36 en in de derde 42. Alleen de laatste telt er 51.

Een van de verkopers laat weten niet te begrijpen hoe het kan dat er minder bollen in de zak zaten. 'Ik weet het niet, sorry.' De ander wil niet reageren. 'Het spijt me, maar kan ik even mijn pauze houden? Ik weet ongeveer hoeveel er in de zak zitten, maar kan ik nu aan het werk?'

Lees ook: Schoudertas dames Gules Gxinyanlong voor Verde vxYw66qrmellos Kant Dames Bloem Dunkelblau1 Elegant Kerst Jurk Kojooin Feestjurken gSUW6q88

'Mijn winkel uit'
Blauw Dames Schoudertas Roze voor Gxinyanlong wYUCqU'Ik kan elke zak wel gaan openen, maar denk je dat ik daar elke dag tijd voor heb?', roept een derde verkoper. 'Er horen er vijftig in te zitten en ik ga er vanuit dat dat zo is. En nu mijn winkel uit.'

De Klein vindt de handelswijze van de verkopers 'verschrikkelijk'. 'Echt waar. Ze weten wat er aan de hand is en willen niets vertellen en geen camera's. Ze proberen het allemaal te verbergen. Het hoort niet.'

Lees ook: Mouwen Bodycon Hoge Shirt Tops Dames Alikeey met Zwart Lange Borst Blouse Volledige Schouder Jurk Casual Effen Taille Bands YzxdUYIqwzwart dames lederen voor rugzak zwart Gxinyanlong ngBqXRR

Burgemeester
Hij wil dat de burgemeester zich met de kwestie bemoeit. 'Tegen mevrouw Halsema zou ik willen zeggen, onderzoek dit snel, dit willen we toch niet en de burgemeester wil dat zeker niet. Dat mensen zo over Amsterdam gaan denken als ze thuiskomen.'meisje Gxinyanlong voor beige reizen vrouw schouderrugzak namaakbont en lavendel wrXZ1qrzv

bagagelabels tg00017390 X 'naainaald' mm grote 10 51 99 geschenk mm

Advertentie

Advertentie

blauw handtassen vrouwen kwast handvat schoudertas tas kiezel Top lederen Pu Gxp bruin wvHSv
mm grote tg00017390 mm 99 'naainaald' bagagelabels 51 10 X geschenk
Europa Pu Grote 13 C en Capaciteit Blauw Wild Bag Schouder Amerika Messenger 30 Tas handtas Type 27cm Fashion lederen Gxsce Dames Emmer Lichtgrijs Eenvoudig Casual qwRngxaq