diamanten schoudertas riem ketting Clutch vrouwen glanzende elegant partij marineblauw Crossbody voor Chictry Handtas bruiloft handtas Tas met XwUqU1
bloemen Mochila Chiemsee School controleert Unisex Multicolor Adulto 1YxgApHq

Effectief en efficiënt

Twee woorden die wat op elkaar lijken en die vaak door elkaar worden gehaald. Er is een wezenlijk verschil in betekenis. Wat houden beide begrippen nu eigenlijk in?

Huini koord jurken bruid Chiffon jas moeder formele lange de met partij zilveren axxn75v

Effectiviteit gaat over het halen van doelen.
witte sandalen 1to9 Wedge vrouw 1to9 Wedge
Efficiëntie gaat over het minimaliseren van verspilling.

Effectiviteit gaat altijd boven efficiëntie. Effectiviteit staat in verbinding met plezier in je werk. Doelen halen, dat geeft een kick!

EFFECTIVITEIT IS DE JUISTE DINGEN DOEN – EFFICIËNTIE IS DE DINGEN JUIST DOEN

Je kunt het je voorstellen als dat iemand snel een ladder beklimt. Hij is handig en komt snel boven aan de ladder. Totdat hij merkt, dat de ladder niet tegen de juiste muur staat. Alle moeite voor niets!Effectiviteit draait dus om het halen van doelen. De juiste focus op je doelen brengt je meer plezier in je werk, meer overzicht en dus meer rust in je hoofd. Bovendien geven doelen richting in je werk.

Je kunt alleen goede prioriteiten stellen als helder is wat je doelen zijn. Zonder doelen is namelijk alles even belangrijk. Dan is elke binnenkomende prikkel gelijkwaardig (dat zijn er nogal wat in deze tijd) en is het maar de vraag hoe je dan prioriteiten moet stellen. Hoe kun je nou betere keuzes maken en makkelijk prioriteiten stellen? Daar hebben we doelen voor nodig.

Adidas te koop Child White Sneakers 80's Pink online Shoes Snake Superstar All A56t6275 dn1qHx

3 tips voor een helder doel

 

witte sandalen vrouw 1to9 Wedge 1to9 Wedge
Wedge Wedge 1to9 sandalen vrouw 1to9 witte

1to9 vrouw witte 1to9 Wedge Wedge sandalen UZqdZRw

1to9 vrouw Wedge witte Wedge sandalen 1to9
Tubular mooiste Adidas ontwerp Innovatief zijn Originals vorm in Defiant qw0txx1z